NYA IBIZA

Sugen på mer? Våga

 

Gjord för att beröra. Nya SEAT Ibiza ger dig friheten att välja, att vara och att köra. Var du än ska  – med full LED-strålkastarna kommer du dit med stil. Varje gång du kör kommer dina sinnen att kittlas.

Dagen har kommit

Vill du dansa som när ingen ser? Skruva upp volymen på BeatsAudio. Har du något att berätta? Dela det i dina nätverk med Full Link Tekniken. Vill du komma fram snabbare? Det intergrerade navigationssystemet  hittar genvägarna.

Lita på oss

Att ta hand om dig och dina nära och kära är en av våra främsta prioriteter. Nya SEAT Ibiza har de senaste, säkra funktionerna – från Adaptiv farthållare och Front Assist till Trötthetsvarning – så att du kan koppla av, tänka på annat och njuta av din nya stadsbil.

Ibiza

MTO Bilcenter grundades hösten 1994 under namnet MTO Bildoktorn i Järfälla av Johan Andonov. 2005 Bytte vi namn till MTO Bilcenter AB för att bättre spegla att vi har allt under ett tak. Vi är SWEDAC-ackrediterade, försäkringsverkstad , kontrollerad bilverkstad och VW auktoriserade (VW, SKODA, SEAT + VW transport).
MTO Bilcenter har bl.a. egen lackbox, fyrhjulsinställning, riktbänk, bromsprovare och 4-gasmätning. Vi utför avgasmätningar & bromskontroll med utskrifter av alla värden.

Back to top