Service & Garantier

Service

SEAT Originalservice är ett utmärkt sätt att optimera prestandan, säkerheten och effektiviteten hos din SEAT.

Våra experter är särskilt utbildade för att underhålla din bil och kan utföra alla typer av service som krävs för att säkerställa din bekvämlighet och säkerhet.

Lämna din bil i händerna på utbildade SEAT-mekaniker och du kan vara säker på att du får flexibilitet, kvalitet, transparens och kostnadsbesparingar, och:

  • En garanti för personlig service och den bästa servicen.
  • Expertteam och den senaste tekniken som designats för din bil.
  • Perfekt precision i varenda detalj.

För varje service erbjuder SEAT paket som är skräddarsydda för underhållsprogrammet för din bil.

Gör din originalservice hos MTO Bilcenters serviceavdelning. Auktoriserad service sedan 2008.

Garantier

Du kan njuta av äkta körglädje i din SEAT redan från första dagen i vetskapen om att din bil omfattas av en avsevärd mängd garantier.

Vi erbjuder ett stort urval garantier som passar för dina behov och som baseras på din bils ålder och mätarställning. Hitta den som passar för just din bil och lämna bekymren bakom dig.

#

SEAT Service® Mobility

SEAT Service® Mobility garanterar dig en fullständig och pålitlig servicehjälp vid vägkanten inom EU och angränsande länder. Får du ett driftstopp kommer vi att hjälpa dig att fortsätta färden. Även vid en olycka, stöld eller om bränslet tagit slut, får du alltid assistans genom SEAT Service® Mobility vart du än är på väg, eller vad problemet än gäller, kommer vi att bistå dig. Dygnet runt -7 dagar i veckan.

Läs mer här »

Back to top