fbpx
Verkstad 08 - 761 14 44 service@mto-bilcenter.com

Vad är ”Das WeltAuto”?

”Das WeltAuto” är ett internationellt varumärke, och är medlem av Volkswagen AG, vars verksamhet uteslutande är relaterad till drift av begagnade fordon. Med grundandet av Das WeltAuto var Volkswagen AG-gruppens grundläggande avsikt att etablera ett globalt varumärke för försäljning av begagnade fordon.

De fyra grundprinciperna som varumärket Das WeltAuto bygger på är: säkerhet, förtroende, konfidentialitet och öppenhet.

Vad vi erbjuder på MTO Bilcenter:

Hos oss erbjuder vi ett stort antal kvalitet, certifierade enligt hög standard, begagnade fordon med pålitlig information gällande bilens ursprung, underhåll och körsträcka, samt en noga kontrollerad utvärdering gällande bilens tekniska och yttre skick.

Veckans erbjudande

Som en “Das WeltAuto” auktoriserad firma presenterar vi utbudet av förmånerna och villkoren som märket ”Das WeltAuto” ger:
· Mobilitetsgaranti
· Intyg för teknisk inspektion av fordonet
· Professionell visuell förberedelse
· Möjlighet att byta ut ditt fordon
· Provköra
· Garanti för servicehistorik och körsträcka
· Finansiering och försäkring
· Originaltillbehör

Begagnade fordon med garanti:

Den bifogade dokumentationen för fordonet är systematiskt beredd, transparent och tillgänglig för alla potentiella kunder. Alla våra fordon utsätts för standardiserade och detaljerade tester enligt förfaranden som inkluderar tekniska kontroller av karosseriet, motor, växellåda, omkopplare (mekaniska, elektroniska, lätta) och slutligen en provkörning av en utbildad tekniker. De angivna rutinerna utförs vid behov av professionella reparationer, allt för att kunna leverera ett tekniskt korrekt begagnat fordon till kunden.

Det kan vi garantera!

Varför köpa begagnade fordon ”Das WeltAuto”?

Alla erbjudna begagnade fordon från märket ”Das WeltAuto” inspekteras, underhålls och repareras (om nödvändigt). Bakom detta ligger våra officiella partners, som inte är redo att kompromissa varken i form av teknik eller i form av det visuella. Den som köper Das WeltAuto-produkten ska alltid känna sig säker och bekväm med sitt köp!