fbpx
Verkstad 08 - 761 14 44 service@mto-bilcenter.com

MODELLER

Seat ibiza vehicle

SEAT IBIZA

Pris från: 147.900 :-

Detaljer

SEAT Ibiza är en av de mest sålda bilarna inom SEAT familjen som under åren utvecklats för att på bästa sätt möta kundens preferenser. Med sin perfekta storlek och olika tillval är den en favorit hos många. SEAT Ibiza kommer i olika motorer och drivmedel, du kan välja till att just din Ibiza ska ha panoramatak eller dragkrok, allt för att den ska passa din livsstil och preferenser. Lättkörd, fartfylld och rolig, det är Ibiza!

Seat ateca bil

SEAT ATECA

Pris från: 229.900 :-

Detaljer

Den djärva och och dynamiska Atecan är en bil utöver det vanliga. En perfekt utformad bil med fokus på detaljer och komfort men även säkerhet. Atecan kommer i olika typer och färger och är den ultimata lyxbilen men för mindre pengar. Med sin nominering av “Best Buy Car of Europe 2017” är Atecan en bil av njuta av. Perfekta familjebilen eller för dig som vill känna dig extra komfortabel vid körning, välj Ateca.

Seat leon vehicle

SEAT LEON

Pris från: 179.900 :-

Detaljer

Modern och ikonisk? Det är SEAT Leon. Den här modellen är anpassad till dig som vill ha lite till. SEAT Leon kommer i olika tillval; Style och FR. Utöver det finns det många olika tillval du kan lägga till för att din Leon ska bli exakt som du önskar. Sportig, äventyrlig och familjär, du väljer!

Seat arona vehicle

SEAT ARONA

Pris från: 174.900 :-

Detaljer

Aronan blev snabbt en favorit hos SEATs kunder. Det är den perfekta halv SUV:en som lyfter dig upp körningen ett snäpp men som ändå inte känns som att köra en typisk SUV. Den är snabb, lättkörd och rolig. Med beats audio får du en upplevelse du njuter av! Denna modell är perfekt för dig som har ett fullspäckat schema med många destinationer att åka till och ett bagageutrymme som rymmer det hela roliga. Välkommen på provkörning!

Seat alhambra bil

SEAT ALHAMBRA

Pris från: 390.900 :-

Detaljer

Utnämnd och inspirerad efter vackra Alhambra i Spanien är Alhambra en bil för sig. Med tillvalet Swedish Edition FR Line Paket är Alhambra gjord för den händelserika vardagen men även helgen fylld med aktiviteter. Skjutdörrar, dödavinkelnvarnare och kessy gör körningen till den bästa. Alhambran är optimal för dig som har många att skjutsa till skolan på morgonen eller till träningen på eftermiddagen. Alhambra hjälper dig underlätta körningen!

Seat tarraco bil

SEAT TARRACO

Pris från: 285.900 :-

Detaljer

Med sin exklusiva look och avancerade säkerhet är Tarraco en klass för sig. Den ultimata tjänstebilen eller familjebilen, du väljer! Tarraco är den senaste SUV:en och lyckas gång på gång överträffa kundernas förväntningar vid första träffen. Med flera olika tillval kan den matcha din budget och dina preferenser utan problem. Kom in och provkör och upplev denna magiska bil, du kommer inte ångra dig!

Vi har alla våra modeller i lager för provkörning

Järfälla Bil & Diagnos - tidigare  MTO Bilcenter - öppettider sommar

Service

Mån-Fre: 07.30 - 16.30
Tel: 08 - 761 14 44
Mail: service@mto-bilcenter.com

Skadeverkstad

Mån-Fre: 07.30 - 16.30
Tel: 08 - 761 54 10
Mail: skadeverkstad@mto-bilcenter.com

Taxiverkstad

Mån-Fre: 07.30 - 16.30
Lunchstängt: 11.30 - 12.30
Tel: 08 - 761 54 11
Mail: taxi@mto-bilcenter.com

Reservdelar

Mån-Tor: 07.30 - 16.30
Fre: 07.30 - 16.00
Tel: 08 - 761 54 12
Mail: reservdelar@mto-bilcenter.com